Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Michigan

Proprietate de vânzare în Michigan

La sud se învecinează cu Ohio și Indiana, cu care împarte și apele interioare ale lacului. Pe apele sunt, de asemenea, majoritatea frontierelor de vest, de la sud la nord, cu Illinois și Wisconsin pe Lacul Michigan; deci pentru o parte pe uscat cu Wisconsin.

Piața imobiliară din Michigan a înregistrat o creștere semnificativă în 2017. A fost un an de rezultate excelente pentru vânzători. 2018 a fost înregistrată pentru piața imobiliară Michigan mai presus de toate pentru proprietăți de vânzare în Michigan.

Există un potențial ridicat de vânzare pentru vânzare în Michigan pentru a fi introdus pe piață.

Lucrul pozitiv în legătură cu Michigan este economia tot mai mare. Doar trei ani a înregistrat o creștere pozitivă. Pentru 2018, se pare că industriile care trebuie urmărite sunt alimente, energie, sănătate, tehnologia informației, apă și transport. Michigan este încă un lider în industria automobilelor.

Primăvara este punctul culminant al sezonului de achiziție de la Michigan și anticipăm că va exista o creștere a prețurilor de vânzare în Michigan. Piața este în creștere. Prețul mediu al casei este actualizat cu o creștere anuală de 6,2%. Prețurile sunt reduse pe caz.

Faptul este că lipsa de încredere în piața imobiliară nu este împiedicată de investițiile pentru proprietăți de vânzare în Michigan atunci când acestea sunt disponibile.

Valoarea totală a casei a crescut în medie cu 6,9% în 2017. Odată cu creșterea prețurilor la locuințe, mai mulți oameni ar fi dispuși să vândă. În timp ce anticipăm că cazurile nu vor crește mult mai general, mai puțin de 2% cresc, prin acest sezon de cumpărături cel mai popular, așteptăm mai multe stocuri la orizont.

Cele mai bune locuri unde trăiesc sunt: ​​Ann Arbor, Lansing și Ypsilanti.

Detroit a fost o metropola plină de viață, dar este din nou în creștere, nu încă pe lista celor mai bune locuri de a trăi sau de a cumpăra o proprietate de vânzare în Michigan. Acolo unde cumperi în Michigan depinde mult de stilul de viață pe care vrei să-l conduci. Dacă doriți lemn și apă și zăpadă pentru cea mai mare parte a primăverii, considerați U.P. sau peninsula nordică de nord. Dacă doriți orașe înfloritoare cu viață de noapte și divertisment, luați în considerare trei zone metropolitane din Michigan.

Dacă sunteți în căutarea unui oraș cu o comunitate artistică uriașă, o mulțime de viață de noapte și o mulțime de bere, nu căutați mai departe decât Grand Rapids. Beer City S.U.A. este o metropolă vivalentă care se mândrește cu numeroase festivaluri, inclusiv celebrul ArtPrize. Valorile sunt în continuă creștere, chiar și în suburbiile cum ar fi Wyoming. Ne așteptăm la o creștere de 5% înainte de încheierea anului.

Costurile locuințelor sunt în continuă creștere în zona Ann Arbor. Costurile suplimentare îi împing pe mulți cumpărători și chiriasi să caute locuințe în Ypsilanti chiar acum, potrivit locuitorilor locali. Ann Arbor este un oraș universitar și un mecanic din statul Michigan.

În timp ce orașele sunt menționate în acest moment, Lansing oferă o piață a cumpărătorilor. Capitala statului este un loc ideal pentru a trăi, a cumpăra o proprietate de vânzare în Michigan, pentru a lucra și a oferi o viață de noapte bogată.

  •  
    Boom 2018 în Michigan: de ce și unde să cumpere o casă

    Boom 2018 în Michigan: de ce și unde să cumpere o casă Michigan, leaganul orașului minunat din Detroit, a fost de ani de zile cel mai mare producător de mașini americane, precum și o sursă de inspirație pentru picturile murale ale lui Diego Riviera. Scaunul etichetei de discuri Motown, astăzi este ...

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB